Om Eva

Eva med havet i bakgrunden Jag är född (1988) och uppvuxen i en liten ort i Bergslagen som heter Hällefors. Mitt första stora intresse som barn var att läsa och skriva. Jag hängde på biblioteket varje vecka och skrev berättelser på löpande band genom hela grundskolan och gymnasiet. Intresset höll i sig och finns kvar än idag.

Skrivandet

2013 tog jag min kandidatexamen i informationdesign, inriktning textdesign, på Mälardalens högskola. Nu driver jag textbyrån Meningsbygget, och är även glad över att kunna använda mitt skrivande för att informera och inspirera andra genom den här bloggen.

Livet

När jag vill njuta av livet ser jag till att läsa en bok, äta god choklad, spela sällskapsspel eller gå ut i naturen. Jag värdesätter tid med familj och vänner framför pengar och prylar. Målet är att bara jobba halvtid och kunna göra det jag vill.

Maten

Jag gillar att laga mat och experimentera i köket. Letar gärna fram nya vego-recept att testa, eller improviserar utifrån ingredienser vi har hemma. Jag ska dela med mig av bra recept här i bloggen. Recept på vego-mat som är god, lätt att laga och inte innehåller massa konstiga ingredienser.