Vi köper tid

Vi anlitar städhjälp och hantverkare för att istället lägga vår tid på att umgås tillsammans. En lyx som vi är tacksamma över att kunna unna oss.

Efter en semestervecka på västkusten kom vi hem till ett rent hem, eftersom vi haft en städfirma hos oss medan vi var borta. En storstädning behövdes efter lång tid utan ork och tid att städa mer ordentligt och djupgående. Att köpa sig tid är extra värdefullt för oss som småbarnsföräldrar.

Vårt nystädade hem.

Tjänster istället för prylar

Vi prioriterar att köpa tjänster framför prylar. Det ger oss mer tid över till varandra och våra intressen. När vi köper minimalt med nya prylar så får vi råd med denna lyx. Men vi förstår att alla inte har ekonomisk möjlighet ändå.

Värdefulla tjänster

Städtjänst kan vara värdefullt för alla men troligtvis betyder det extra mycket för småbarnsföräldar. Dessutom finns det flera saker som kan skapa konflikt i ett förhållande. Att tvingas städa efter en jobbig dag och för lite egentid kan även det mest kärleksfulla förhållandet ta skada av.

Vi har också anlitat hantverkare istället för att göra saker själv, för att till exempel bygga köksaltanen och tapetsera om i vardagsrummet. Det är värdefull tid som vi sparar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s